Oyun Geliştirmek İçin Kullanılabilecek İçerikler

Merhabalar yazılımperver dostlarım,

Son zamanlarda sizlerden oldukça güzel geri bildirimler alıyorum. Öncelikle bu geri bildirimler için çok teşekkür ediyorum, her biri benim için kıymetli ve zamanım elverdiğince cevap vereceğim. Bu iletilerden birisinde de oyun geliştirmek için kullanabileceğimiz ve lisans sıkıntısı çıkarmayacak (tabi yine de kullanırken lütfen kullanmadan ilgili açıklamalara dikkat edin) siteleri paylaşabilir misiniz konusu da geçmişti. Buna binaen, bu yazı ile elimdeki bazı kaynakları sizler ile paylaşıyorum. İlerleyen zamanlarda bunları, C++ Kaynakları gibi, ana sayfada ayrı bir bölümde, güzel bir şekilde kategoriler halinde, sürekli güncel olarak tutmak. O zaman kadar aşağıdaki kaynaklar sizlere yardımcı olacaktır. İsimleri sizlere fikir verecektir.

En güzelini de en son sakladım 🙂 Aşağıdaki sitede de, içerikten, derslere, bir çok güzel kaynak bulabilirsiniz.

https://game-development.zeef.com/david.arcila

Bu yazı hoşunuza gittiyse ya da gitmediyse 🙂 önerileriniz var ise, yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi lütfen iletmekten çekinmeyiniz.

Bu arada, hazır oyun geliştirme konusuna girdik, oyun motorları ile ilgili de hızlı bir yazı yazayım dedim. O da fırında pişiyor, yakında tadına bakabileceksiniz. Şimdi bunları kullanarak güzel oyunlar yapmaya.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.